Következtetés vízió,

következtetés vízió a látás javulása magas rövidlátással

Címke: FejlesztésSzervezetfejlesztésMűködésfejlesztés Az ötlet fogalma két aspektusból is megközelíthető, mindkettő elengedhetetlen ahhoz, hogy az ötletgenerálás folyamatának lényegét megértsük. Az egyik következtetés vízió szerint az ötlet fogalma a vízió fogalmához köthető. A vízió szó jelentése ötlet és az általa megnyitott jövőkép, ez arra utal, hogy minden vízióvezérelt szervezetnek az alapját egy ötlet képezi.

következtetés vízió látás mínusz 15 működés

A vízió akkor tud valóban hosszú távon orientációs pont lenni a szervezet számára, hogyha folyamatosan fejleszthető. A másik megközelítés a gondolkodási folyamatokhoz köti az ötlet fogalmát: a jobb agyféltekés gondolkodás, tehát a kreatív gondolkodás eredménye egy ötlet lesz, amelyet később következtetés vízió formálva bele tudunk vinni a munkaszervezet valóságába.

következtetés vízió érzés látássérüléssel

A két következtetés vízió összeolvasva jutunk arra a következtetésre, hogy a hosszú távú fejlődéshez elengedhetetlen az ötletek termelése, új ötletek generálása, amelyeket a szervezet be tud építeni a működésébe és a jövőképébe. Koncepciónk szerint minden munkatárs számára adott a lehetőség, hogy ötleteket hozzon, amellyel hozzájárul a szervezet jövőjéhez, de tapasztalatunk szerint az ötletek ritkán kerülnek felszínre, ritkán vannak olyan alkalmak, amikor ezen ötletek megfelelő teret kapnának, pedig adott szervezet munkatársai mindig rengeteg ötletet tudnak hozni, csak sokszor ezek nem tudnak előtörni belőlük.

következtetés vízió látás-helyreállító gondolkodásmód

Ötletgenerálási tréningjeink pont azt a célt szolgálják, hogy a munkatársakban szunnyadó ötleteket és kreativitást a felszínre hozzák, mindezt célzott formában: nem ötletgenerálásról van szó általában, hanem például a költségek csökkentéséről, a vevők szerzéséről, kommunikációról, vagy akár az együttműködés fejlesztéséről.

Ajánlott tréningjeink: Ötletgenerálás az együttműködés fejlesztésére: A hatékony szervezeti működés alapja az együttműködés képessége. Belső erőforrásokra építő ötletgenerálási módszereink célja az együttműködés fejlesztésének hogyanjára való új válaszok megalkotása. Ötletgenrálás a költségek csökkentésére a munkaszervezetben: A mai gazdasági helyzetben következtetés vízió fontos a költségek csökkentése - amennyiben ez nem megy a bevételek növekedésének kárára.

Nemcsak az időjárás, de a görögdinnye árak is szélsőségesen, a tavalyiakat jócskán meghaladva alakulnak az idén. Hatvan évvel ezelőtt a Balatonnál még a dinnye darabját két forintért adták a parasztok a lovaskocsikról!

Belső erőforrásokra építő ötletgenerálási módszereink célja a költségek csökkentésének hogyanjára való új válaszok megalkotása. Ötletgenerálás a vevőelégedettség növelésére: A vevő elégedettségének növelése alapvető fontosságú minden munkaszervezetben, mivel a vevő és az ő elégedettsége az, akiért a munkaszervezet dolgozik.

Belső erőforrásokra építő ötletgenerálási módszereink célja a vevőelégedettség hogyanjára való új válaszok megalkotása.

További a témáról