Látomás az

Update Látomás az Új Templomról 40 A száműzetés huszonötödik évének kezdetén, a hónap tizedik napján[ a ] az Örökkévaló rám tette kezét, és látomásban elvitt egy helyre. Ez tizennégy látomás az később, de ugyanazon a napon történt, amelyen elfoglalta Jeruzsálemet az ellenség. Előttem, a hegy déli oldalán épületek rendezett csoportját láttam.

Az első látomás: Az Atya és a Fiú megjelenik Joseph Smithnek

Az egész hasonlított egy városhoz. Úgy láttam, mintha a teste fényes bronzból lett volna. A kezében len zsinórt és egy nádból készült mérőpálcát tartott. Mindent jól jegyezz meg, mert azért hoztak ide, hogy mindezt megmutassam neked!

Azután mondj el mindent Izráel népének, amit itt láttál!

Ezt használta a méréshez. A Templomot körös-körül fal övezte, amelynek szélességét és magasságát a férfi a szemem láttára megmérte.

 • Mi a látás kevesebb 0 7
 • Egyikőjük hozzám szólt, a nevemen szólítva, és ezt mondta a másikra mutatva: Ez az én Szeretett Fiam.
 • Miért csökken a látás élessége
 • Eyring elnök második tanácsos az Első Elnökségben Joseph Smith próféta a Szent Ligetben átélt élményei alapján tanított arról, hogy miként részesülhetünk személyes kinyilatkoztatásban a mindennapi életünk részeként.
 • Miért mínusz a látásom
 • Спросила Николь.
 • Время от времени Никки ходила, но чаще всего Ричард носил ее за спиной в специальном удобном мешке.
 • Cseppek a közeli látás javítására

Mindkettőnek a mérete 1 pálcányi volt. A keleti külső kapubejárat 6 Azután a keletre néző kapuhoz[ d ] indult, felment a lépcsőkön, és megmérte a küszöböt: ez éppen egy pálcányi.

látásgyakorlatok helyreállítása

A másik küszöb is ugyanolyan. A szobák közötti fal vastagsága: 5 könyök.

Azt hiszem, látási problémáim vannak

A belső kapunyílás küszöbe ugyanolyan, látomás az a külső. Ez az előcsarnok a Templom felé néz, és a külső udvarba vezet.

Ezek mind egyformák, és a falaik is ugyanolyan vastagok. Az egyik őrszoba mennyezeténél mérve, a külső faltól a szemben lévő őrszoba szemben lévő külső faláig 25 könyök a távolság.

 • Ha rövidlátás hogyan szül
 • Николь увидела свою дочь сперва малышкой, потом не по годам развитым подростком в Узле, юной женщиной в Новом Эдеме.
 • Teszteli, mi a látása
 • Словом, город октопауков понравился тебе больше, чем Прекрасные звездные панорамы.
 • Helyreállítja a látást videóval
 • Она вздохнула.
 • Макс кивнул.
 • Teszt szem

Az előcsarnok a belső udvarra nyílik. Ezek befelé szélesednek. A kapubejárat oldalfalait pálmafa mintájú faragások díszítik. A külső udvar 17 Azután a férfi bevezetett a külső udvarba. A külső falak látomás az, az udvar körül 30 kis szobát láttam.

A szobák az udvarra néznek, és előttük az udvart egy sávon kövezet borítja. Ezt nevezik alsó kövezetnek. Az udvar ugyanolyan széles a keleti és az látomás az oldalon is. Az északi külső kapubejárat 20 Majd megmérte az északi külső kapubejáratot, amely a külső fal északi oldalán nyílik.

Előcsarnoka és falai ugyanolyanok, mint a keleti kapué. Hossza és szélessége is ugyanúgy rövidlátó szerelem, illetve 25 könyök.

Az északi kapu külső részén 7 lépcső vezet a szabadba. Előcsarnoka látomás az nyílik. A két látomás az között a távolság könyök — ugyanannyi, mint a keleti kapunál.

Nehéz látomás az

A déli külső kapubejárat 24 Azután az udvarban a déli falhoz vezetett, ahol szintén láttam egy kaput. Azt is megmérte, mint az előző kapukat. Ennek is minden mérete azonos a másik két kapuéval. A kapubejárat belső falait is ugyanolyan pálmafa mintájú faragások díszítik.

A belső udvar kapui Majd a férfi bevezetett ezen a déli kapun keresztül a belső udvarba.

látás figyelem

Közben ezt a kaput is megmérte. Ennek is 50 könyök a hossza és 25 könyök a szélessége.

James Redfield - A mennyei látomás (Az új spirituális tudatosság átélése)

A többi méret is ugyanaz, mint a külső kapuknál. Ugyanolyanok az őrszobák, az oldalfalak, és az előcsarnok is. Ablakok vannak a kapubejárat falain, és az előcsarnokon. Előcsarnoka a külső udvarra néz. Ehhez a külső udvarból 8 lépcső vezet fel. Ablakok vannak a kapubejárat falain és az előcsarnokon.

További a témáról