Nézet négyzetek. Furcsa négyzetek a vízen - Alternatív nézet

Négyzetszámok – Wikipédia

Furcsa négyzetek a vízen - Alternatív nézet Furcsa négyzetek a vízen - Alternatív nézet A Franciaország partjainál fekvő kis Ovk-sziget közelében Georg Robertson fotóművész elképesztő jelenséget örökített meg - tiszta négyzetek a vízen.

nézet négyzetek

Sőt, ő maga ebben az időben könnyű csónakban van - egy kis kajakban. Az interneten megjelent képek szerzője elmagyarázta, hogy hétköznapi hullámokat forgat, amikor a tenger hirtelen átalakulni kezdett, vagy inkább hullámai átalakultak, és e fantasztikus nézet négyzetek váltak, amelyek szó szerint meghökkentették.

nézet négyzetek

Fogalma sem volt arról, hogy ez a tengeri jelenség nemcsak érdekes, de rettenetesen veszélyes is az úszók és a könnyű csónakok számára.

A tudósok szerint négyzet alakú hullámok keletkeznek a meleg és a hideg áramlás ütközése miatt. Ebben a csomópontban a legveszélyesebb lenni, mivel a négyzet alakú hullámok mindent behúznak a felszínen, és sokkal gyorsabban és kíméletlenebben, mint a tölcsérek.

Ha a rajz ablakban nem szeretne ilyen részletkeretet, tiltsa le ezt a jelölőnégyzetet. A Navigátor előnézet adatainak mentése a tervfájlokkal A jelölőnégyzet bejelölése esetén az elmentett Navigátor előnézet elérhető lesz, amikor újra megnyitja a tervet, ezzel lehetővé teszi az elmentett előnézetek közti gyors navigálást.

Sőt, ha a tölcsér előzetes észrevétellel megkerülhető, akkor egyszerűen elképzelhetetlen kitörni ezekből a szörnyű négyzethullámokból, ha egy ember bennük találja magát. A legtöbb turista, aki ellátogat erre a "paradicsomi tengeri zugra", tisztában van ezzel a veszéllyel, ezért megpróbálja meghallgatni nézet négyzetek helyi lakosok tanácsát, akik előre figyelmeztetnek erre.

nézet négyzetek

Georg Robertson csak azért tudta elkerülni a biztos halált, mert a szigeten van egy mentőhelikopter. Azonban a legutolsó pillanatban érkezett időben.

nézet négyzetek

Néhány másodperccel később - és nem láttuk volna ezeket nézet négyzetek képeket … Egyébként a független kutatók nem értenek egyet a tudósok következtetéseivel, miszerint négyzethullámok alakulnak ki a meleg és a hideg áramlás találkozásánál. Ezt sem laboratóriumi körülmények, sem a bolygó más helyei nem erősítik meg, ahol a különböző hőmérsékletű vízáramlások találkozásai nem képeznek ilyet.

A bolygó újabb rejtélye … Promóciós videó:.

Amit az OLASZOK MAGYAR Toscanának hívnak - és IDEKÖLTÖZNEK!

További a témáról