Ragyogó látványvillanások,

ragyogó látványvillanások

Mit jelent valójában a tökéletes látás?

milyen mínusz látással szülhet

Miért kezdett hullani ragyogó látványvillanások látás KisTehen04 Nekem 5 volt a minimalis 14 helyett A hajam meg most is hullik valamelyest de eszmeletlen sokat javult miota szedem a vasat.

En Ferro Gradumetet szedtem egy honapig reggel- este egyet- egyet, es utana naponta egyet.

látási probléma kettős kép

Most mar kifogytam a tabikbol mert otthon tudod milyenek, csak max egyhavi adagot adnak ki a gyogyszertarban, en meg voltam otthon 3 es fel hetet iden szabin ugyhogy megszivtam na mindegy. Nekem mar egy honap utan szembetuno volt a kulonbseg Es tenyleg fogadd meg a dokid tanacsat, hogy szedjed min 1 fel evig mert en is 2 honap szedes utan nagyon megereztem, hogy abbahagytam, sokkal faradekonyabb lettem ujra meg ragyogó látványvillanások ragyogó látványvillanások is visszajott valamelyest.

a látás korrekciója a Bates módszerrel

Sajna en azt mar nem tudtam megnezni, hogy mennyire sikerult feltornaznom a vasamat mert akkor ahhoz meg Mo-on el kellett volna rohannom ujra vervetelre, arra meg mar nem jutott idom itt kint meg egy vagyon ugyhogy most ilyen raerzeses miért kezdett hullani a látás intezem a dolgot, ha erzem megint, hogy lankadt vagyok meg hullik ragyogó látványvillanások hajam beszerzek vmi multivitamint vassal es imadkozom, hogy kihuzzam vele hehehe Bocs, hogy en is ilyen hosszu voltam előzmény:.

További a témáról