Rövidlátás burbóval, A pszichoszomatika betegségtáblázata: Louise Hay és Liz Burbo

rövidlátás burbóval

Hat hónap után már nem az abortuszról, hanem a koraszülésről beszélnek. Ez hirtelen következik be, és mi a látás a jutalék átadásáról? gyakran már elhalt magzat és a méhlepény felszabadulásával ér véget.

Ezt a fajta abortuszt általában vetélésnek nevezik. Mivel indukált abortuszt kórházi körülmények között végeznek, legkésőbb a terhesség második hónapjában, a szövődmények valószínűsége sokkal alacsonyabb, mint a titkos abortuszok esetén. Megkülönböztetni a meleg és a hideg tályogot. Forró tályoggal ami sokkal gyakoribb a genny nagyon gyorsan felépül, és a gyulladás mind a négy jele megjelenik: duzzanat, bőrpír, láz és fájdalom.

A hideg tályogot a folyadék rövidlátás burbóval felhalmozódása jellemzi egy helyen, gyulladás jele nélkül.

A pszichoszomatika betegségtáblázata: Louise Hay és Liz Burbo

Érzelmi elzáródás A tályog az elfojtott harag jele, amely viszont kétségbeesést, erőtlenség és kudarc érzését kelti. Az életöröm szomorúságban és dühben fullad. Mivel a tályog általában fájdalmas, bűntudat rövidlátás burbóval hozzá ehhez az elfojtott haraghoz.

Annak megállapításához, hogy az élet mely területéhez tartozik ez a harag, elemeznie kell azt a helyet, ahol a tályog keletkezett. Ha az egyik végtagon keletkezett, az illető elégedetlen az életének irányával, a jövőjével vagy a hellyel, ahová megy. Ez a leggyakoribb fóbia. A nők kétszer olyan gyakran szenvednek ettől, mint a férfiak. Sok férfi megpróbálja elfojtani agorafóbiáját alkoholba.

Úgy gondolják, hogy jobb alkoholistává válni, mint megmutatni ellenőrizetlen félelmüket. Az agorafób szenvedők gyakran panaszkodnak arra is, hogy állandó szorongásban és szorongásban élnek, szinte pánikig. A riasztó helyzet fizikai reakciók egész sorát idézi elő az agorafobában szívdobogás, szédülés, rövidlátás burbóval vagy gyengeség, izzadás, légszomj, émelygés, vizeletinkontinencia stb. ORRPOLIP Fizikai blokkolás Ez a betegség leggyakrabban gyermekeknél fordul elő, és a nasopharyngealis boltozat benőtt szöveteinek duzzanatában nyilvánul meg, ami megnehezíti az orron keresztüli lélegeztetést, és a gyermeket a szájon keresztül történő lélegzésre kényszeríti.

Érzelmi elzáródás Rövidlátás burbóval betegségben szenvedő gyermek általában nagyon érzékeny; jóval előreláthatja az eseményeket, mielőtt azok megtörténnének.

Nagyon gyakran ő, tudatosan vagy öntudatlanul, sokkal jobban és hamarabb jósolja ezeket az eseményeket, mint azok, akik érdeklődnek vagy kapcsolatban állnak velük. Például úgy érezheti, hogy valami nem megy jól a szülők között, sokkal korábban, mint ők maguk észreveszik.

Rendszerint megpróbálja blokkolni rövidlátás burbóval az előérzeteket, hogy ne szenvedjen. Nagyon vonakodik beszélni róluk azokkal, akikkel beszélgetnie kellene, és inkább egyedül éli meg félelmeit.

A blokkolt nasopharynx annak a jele, hogy a gyermek elrejti gondolatait vagy érzelmeit, félve attól, hogy félreértik. Fizikai blokkolás A pattanások vagy mitesszerek általában csak a bőr legolajosabb területein fordulnak elő. Korai serdülőkorban jelennek meg, és húszéves rövidlátás burbóval eltűnnek, bár néhány embert még egy évtizedig bosszant.

A gyakori pattanások néhány év alatt eltűnnek, hegek nélkül. De vannak úgynevezett nodularis nodularis pattanások is, amelyek sokkal tovább fejlődnek és esztétikai szempontból kellemetlen következményekkel járnak, mivel csúnya hegek maradnak a helyükön.

Érzelmi elzáródás Mondhatjuk, hogy rövidlátás burbóval pattanások a tudatalatti vágyad jele mások elidegenedésére, nem engedve magadra, különösen közel. Ez a bőrbetegség azt sugallja, hogy nem szereti önmagát, nem tudja, hogyan szeresse önmagát, és hogy nem tiszteli eléggé önmagát. A pattanások nagyon érzékeny, de visszahúzódó tünetek. Valószínűleg ezért látjuk őket leggyakrabban a serdülők arcán, akik általában megnövekedett követelményeket támasztanak magukkal és gyakran szégyellik magukat.

Bújás helyett bőrbetegségükkel elrugaszkodják az embereket. Az allergiákat az immunrendszerrel kapcsolatos betegségeknek nevezik.

Érzelmi elzáródás Az allergiás ember általában idegenkedik valakitől, és rövidlátás burbóval tudja elviselni az illetőt. Nagyon nehezen alkalmazkodik az emberekhez vagy a helyzetekhez.

Egy ilyen embert gyakran erősen lenyűgöznek más emberek, különösen azok, akiket ő maga is lenyűgözni akar. Sok allergiás ember érzékeny. Gyakran agresszió célpontjának rövidlátás burbóval magukat, és túllépik az önvédelem szükséges mértékét. Az allergia mindig valamilyen belső ellentmondással jár. Az allergiás emberek egyik fele törekszik valamire, míg a másik elnyomja ezt a vágyat. Ugyanez vonatkozik az emberekhez való hozzáállására is.

Liz Burbo-kór táblázat

Így rövidlátás burbóval egy allergiás beteg örülhet valaki jelenlétének, és egyúttal azt is szeretné, ha ez a személy távozna: szereti ezt az embert, ugyanakkor nem akarja megmutatni a tőle való függőségét. Általában hosszan tartó gyötrelem után sok hibát talál egy kedvesében. Nagyon gyakran az allergia oka abban a tényben rejlik, hogy az allergiás személy szülei teljesen más nézeteket vallottak az életről és folyamatosan vitatkoztak.

Az allergia arra is jó módszer lehet, hogy felhívja magára a rövidlátás burbóval, különösen, ha légszomjban jelentkezik, amikor az allergiás ember nem tud más emberek segítsége nélkül. Az Alzheimer-kórban szenvedők könnyen felidézhetik a távoli múlt eseményeit és nehezen - ami a közelmúltban történt. Ezt fixatív amnéziának hívják, mert a beteg elfelejti az eseményeket, mivel azok nem képesek rögzíteni őket a memóriában.

Érzelmi elzáródás Az Alzheimer-kór a valóság elől való menekülés egyik módja. Rendszerint ez a betegség olyan embertől szenved, akit aktív korában szó szerint minden érdekelt. Fejbetegség látása ilyen embernek kiváló memóriája volt, de nem mindig használta hatékonyan.

Szó szerint mindenre reagált, ami körülötte történt. Eszébe jutott olyan részletek, amelyeket más emberek nem vettek észre, és nem vettek figyelembe. Dicsekedhetett kiváló emlékével, rövidlátás burbóval volt rá. Másrészt adósnak érezve valakit, haragudott ezekre az emberekre, mert nem fordítottak rá kellő figyelmet, vagy nem úgy bántak vele, ahogy szeretné.

És most ez a betegség segít abban, hogy megszabaduljon a felelősségtől és manipuláljon más embereket, különösen azokat, akik törődnek vele. A betegség pszichoszomatikája Liz Burbo A szerzőről Betegségek okai Burbo szerint felnőtteknél és gyermekeknél - táblázat Mit kell olvasni? Vélemények A pszichoszomatika az orvostudomány egyik ága, amely a pszichológia és a hagyományos orvoslás határán áll.

Tanulja a testi betegségek és az ember pszichológiai problémái közötti szoros kapcsolatot. Ez a kapcsolat már az ókori Görögország orvosai számára is nyilvánvaló volt, Sigmund Freud, Bekhterev professzor, Walter Breutigam és Paul Christian különböző időpontokban tanulmányozta.

Liz Burbo az egyik legfontosabb figura a pszichoszomatikus orvoslás területén. Saját tulajdonában van egy olyan rendszer kifejlesztése, amely azonosítja a betegségek okait és azok megszüntetésének módjait. Ebben a cikkben részletesebben mesélünk Dr. Lizről és módszeréről. A szerzőről Az utóbbi időben főleg hivatásos orvosok és képesített pszichológusok dolgoznak a pszichoszomatikus orvostudományban.

rövidlátás burbóval

De Liz Burbo eredetileg sem orvos, sem gyógyító nem volt az emberi lelkeknek. A kanadai őshonos ban kezdte értékesítési szakemberként pályafutását, és ebben nagy rövidlátás burbóval ért el, alulról kezdve eljutott a regionális vezető pozíciójáig az egyik legnagyobb kanadai vállalkozásnál.

És nem arról van szó, hogy Liz nagyon szerette volna a pénzt. Szerette az embereket, ezért meglehetősen gyorsan elkezdte képezni az alkalmazottakat az ügyfelekkel folytatott pszichológiai munka módszereiről. Liz Burbo fokozatosan létrehozta saját technikáját. A Listen to Your Body technika ben széles körben elfogadott. Liznek le kellett mondania a munkájáról, és el kellett kezdenie dolgozni azon, hogyan segítsen minél több embernek egy kicsit boldogabbá válni és ennek megfelelően egy rövidlátás burbóval egészségesebbé válni.

A technika azon a kijelentésen alapul, hogy az emberi test a barátja, ő maga "jelez" munkájának rövidlátás burbóval megsértéseiről, és jelzi azt is, hogy az illető pontosan mit csinál vagy mit gondol rosszul.

Liz megtanítja az embereket, hogy gondosan hallgassák testüket, figyeljenek az étkezési szokásokra, és különösen gondosan hallgassák betegségeiket is: ezek mindig nem is célzások, hanem a test közvetlen beszéde, a tévedés jelzése, a segítségért kiáltás, a változtatás igénye. A mai napig Liz több mint 23 könyvet írt, ezeket több mint 20 nyelvre lefordították.

Liz Burbót gyakran meghívják szemináriumokra, televízióra.

  1. A pszichoszomatika betegségtáblázata: Louise Hay és Liz Burbo - Szorongás
  2. Röviden mi a rövidlátás
  3. A betegség pszichológiája - Skizofrénia
  4. Liz Burbo-kór táblázat - Feszültség

Emellett filozófiát és oktatói oktatást kapott. Liz, magas kora ellenére, előadásokat tart a világ minden tájáról, iskoláját az egyik legnagyobbnak tartják - módszertanát a világ 27 országában tanítják. Alapelvek Liz Burbo módszere azon a meggyőződésen alapul, rövidlátás burbóval bármilyen pszichológiai vagy életprobléma nemcsak metafizikai, hanem egész kézzelfogható testi szinten is érinti az embert. A legerősebb érzelmek mindig negatívak. Ők azok, akik megzavarják a hormonális hátteret, bilincseket és görcsöket okoznak az izom szintjén, megzavarják az anyagcserét az összes szerv és rendszer sejtjeinek szintjén.

rövidlátás burbóval

Ennek ismeretében világossá válik, hogy a kórház orvosai miért nem mindig képesek megtalálni a betegség valódi okát: fájdalom van, és a vizsgálat nem tár fel rendellenességeket.

Ez magyarázhatja a hosszú távú, krónikus betegségeket is, amelyek a kapott kezelés ellenére sem sietnek visszavonulni.

A betegség pszichológiája

Sértődés, félelem, harag és harag, megbocsátásra való hajlandóság, önmagunk iránti óriási ellenszenvvel párosulva - a szó szoros értelmében egy halálos koktél, amely a kezdeti problémák megoldásának rövidlátás burbóval esetén felhalmozódik, és egy napon kellemetlen orvosi diagnózissá válik. Tízezer betegének pszichológiai jellemzőinek elemzése után Liz Burbo elkészítette a betegségek táblázatát, feltüntetve fejlődésük legvalószínűbb okait.

Nyilvánvaló, hogy az ok megszüntetése a kezelés kezdete lesz. Sem Liz, sem a pszichoszomatikus rövidlátás burbóval ötleteinek más követői nem szólítják fel a hagyományos kezelés elhagyását. Ha műtétre van szükség, azt el kell végezni, ha gyógyszerre van szükség, a betegnek rendszeresen szednie kell az orvos által felírt gyógyszereket. Pszichoszomatikus technikákra van szükség a kezelés gyorsabb hatásának eléréséhez, az eredmények eléréséhez olyan esetekben, amikor a kezelés nem segít hosszú távú krónikus egészségügyi problémák esetén.

Az ember néhány problémát maga gyógyíthat meg, és minden bizonnyal a megszerzett tudás hasznos lesz számára a betegségek megelőzésében. Liz Burbo azt javasolta, hogy minden államot négy blokkra bontsanak.

rövidlátás burbóval

A fizikai szintű elzáródás egy meglévő probléma, panaszok fizikai megnyilvánulása, amelyekkel rövidlátás burbóval beteg végül orvoshoz hogyan lehet erősíteni a látást. Ahhoz, hogy megértsük, mi is ez a blokkolás, meg kell válaszolni a kérdést: "Hogyan jellemezném a fizikai érzéseimet pillanatnyilag, milyen epitettekkel tudnám összehasonlítani ezeket az érzéseket?

Érzelmi elzáródás - a jelenlegi állapot milyen érzelmeket vált ki. Ennek megértéséhez válaszolnia kell a következő kérdésekre: rövidlátás burbóval akadályoz ez a betegség abban, hogy mindig csináljam folytassam?

Példa: egy fog fáj és leng - nem engedi mosolyogni, csókolni és rágni az almát, az öröm és az öröm vágya blokkolva van. A blokkolás spirituális szinten hosszú távú perspektíva, a szellem igénye. Válaszoljunk a kérdésre: "Hogyan változhatna meg az élet, ha a fent meghatározott korlátozásokat megszüntetnék?

Példa: ismét fájó és imbolygó fog az a képesség, hogy szabadon mosolyoghatunk és új kapcsolatokat kezdhetünk, szerelmi kapcsolatba léphetünk, személyes boldogságot találhatunk. Így a fog elzárta a boldogság megtalálásának útját a személyes életben. A mentális szintű elzáródás a tudatalatti korlátai.

Néha vágyaink nem teljesülnek pontosan a tudatalatti blokk által létrehozott korlátok miatt. Válaszoljunk a kérdésre: "Ha én Ez a hozzáállás - hit, félelem vagy neheztelés - a betegség kiváltó oka.

Egy ilyen elemzés, mielőtt rövidlátás burbóval keresne a kérdésére, kötelező rész. A probléma kezelése vele kezdődik. Bátran vallja be magának őszintén, hogy mi történik, mit érez, még akkor is, ha ezek az érzések csúnyák, alaposak és félelmetesek. Az ilyen elemzés módszere nagyon egyszerű, és lehetővé teszi nemcsak az egészségügyi problémák megértését, hanem a mindennapi életed legzavarosabb rövidlátás burbóval legnehezebb helyzeteire - pénzhiány, rossz kapcsolatok, kudarcok, munkahelyvesztés stb.

A valódi probléma felfedezése után minden esetben különleges megerősítéseket kell alkalmazni - új pozitív hozzáállás, amely felváltja a régit és a negatívat, és ezáltal megváltoztatja az ember jólétét, állapotát és életét.

Betegségek okai Rövidlátás burbóval szerint felnőtteknél és gyermekeknél - táblázat Állapot, betegség, diagnózis.

További a témáról