Szellem látvány, Tokina AT-X14-20 F2 PRO DX objektív

Nyomás kapcsoló aktiválása keresse szellem látvány a középső lehetővé teszi, kétkezes használatra. Által üzemeltetett 2db CR Fizetés Vissza 1.

könyveket a látás helyreállításáról a szem látása élesen romlott

A hibás vagy helytelen elemek kapott : a Vásárlók kell jelenteni, hogy az Eladó követő 7 napon belül érkezett az áruk. A hibás elemet, szellem látvány Vásárlók kell elküldi e-mailben a fotókat jelzi, hogy a terület állapota hibák.

hyperopia öröklés útján látás folt sötét

Követően visszaigazolást az Eladó által, a tételt vissza kell szolgáltatni 7 napon belül értesíti. Általában a postaköltség díja visszatérő, valamint a költségek újra küld a helyettesítő tétel lesz az Eladó viseli.

fórum jövőképe térjen vissza magának hogyan lehet kijavítani a látáslézert

Az exchange méret : lehet, hogy fogadja el az exchange méretű tárgy, hogy a raktáron rendelkezésre. Ha elfogadják, a Vásárlók vissza kell térnie a tétel a saját költségek 3.

didaktikai anyag a látáshoz rosszabb látásélesség

Nincs csere, vagy visszatér elfogadott bármely okból más, mint a fenti szállítás 1. Kérjük, töltse ki a szállítási címet, a kapcsolattartó telefonszámát,főleg Oroszország vevő,kérjük, erősítse meg a teljes nevét. Címkék: pisztoly markolat lézer, lézer pisztoly markolat, lézer markolatok, Olcsó pisztoly markolat lézer, Magas Minőségű lézer pisztoly markolat, Kína lézer markolatok Szállítók.

társadalmi észlelés látássérülés esetén ülj le látomás 15 éves vagyok

További a témáról