Topográfus jövőképe

Topográfus jövőképe elismerést A gála keretében azon 35 év alatti vállalkozókat díjazták, akik kiemelkedő eredményeket értek el a es évben.

100 látás asztigmatizmussal

A 31 éves, sepsiszentgyörgyi Kis Hunor-Pál Bukarestben végezte egyetemi tanulmányait, majd négy évig Magyarországon kereste a boldogulást. Elmondása szerint az első év nehéz volt, topográfus jövőképe ki kellett építenie ügyfélkörét, szolgáltatásait weboldalon, Facebookon és helyi sajtóban népszerűsítette.

helyreállítani a látást, segítsen magának

Tavaly már három látásélesség mínusz 1 foglalkoztatott, volt az első nyereséges esztendő.

Idén a járványhelyzet lelassította a cég növekedését, de júliustól ismét beindult az üzlet és az év utolsó negyede a tavalyi év azonos időszakánál is jobb eredménnyel zárta.

Leonid Gerasyanov látás helyreállítása

Sepsiszentgyörgyön tömbházak épülnek, vannak nagy beruházások, mozognak a dolgok az ipari parkban is. Nagyon fontos egy erős jövőkép: tudják azt, hogy év múlva, hova szeretnének elérni, tervezzenek, írják le a céljaikat és azokat tartsák is, mondta Kiss Hunor-Pál.

add vissza a látásomat

A díjazott az oklevél mellé Ficz Antal coach felajánlásával egy 5 alkalmas coaching programot kapott, melynek révén a személyes és professzionális kompetenciáit fejlesztheti. Megvan bennük a spiritusz A második helyezettnek járó díjat Benedek Dávidnak és Paizs Leventének ítélték oda, akik saját gyártmányú villanypásztorokat készítenek.

Díjazott mókás állatképek magyar fotóstól

Gyárukat hamarosan a szépmezői Ipari Parkba telepítik. A harmadik helyezett Horváth Orsolya cukrásznak a sepsiszentgyörgyi Orka cukrászda tulajdonosának jár, míg különdíjban részesült Fekete Tímea-Katalin aki logopédiai kabinetet működtet. A háromszéki kereskedelmi kamara elnöke, Édler András szerint a fiatalok nagyon könnyen tudtak alkalmazkodni a járvány miatt kialakult helyzethez, akiknek sikerült talpon maradniuk, azok előtt szép jövő áll.

a látásélesség a pályázók számára

További a témáról